De kamers

Villa Branca Barreiros is een modern landhuis.

Er zijn vijf kamers en suite gerealiseerd. De kamers kregen een Portugese kleurnaam. Met kleine details komt de kleur terug in de inrichting. Alle kamers beschikken over eigen sanitair, aircondition en verwarming. In de kamers vindt u bedlinnen, badlakens en badjassen. Wij hebben opgemaakte bedden voor u van 200 tot 220 centimeter en een aantal daarvan kunnen voor één persoonsgebruik worden neergezet. Kamers hebben een ruime, moderne badkamer met douche en toilet en in de slaapkamer een zitgelegenheid. In één van onze kamers vindt u naast de douche ook een ligbad.

Op de overloop vindt u de pantry voor koffie, thee of een glaasje in de honesty-bar. Wifi is aanwezig in en rond het huis. Niet roken in het gehele gebouw.

Voor kinderen tot 4 jaar worden geen extra kosten in rekening gebracht. Een babybedje kan verzorgd worden. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor een gereduceerd bedrag overnachten en ontbijten.

Via de reserveringsknop kunt u uw keuze voor de door u gewenste kamer via de kleurnaam duidelijk maken. U krijgt dan direct inzicht in de kosten. U kunt tot 7 dagen voor aankomst gratis annuleren. Vooruitbetaling is gewenst. Aarzel niet contact op te nemen om eventuele vragen te stellen.